Esimerkkejä palveluista

Meillä on kattavat ja nykyaikaiset tutkimusvälineet, ja kykenemme esimerkiksi mittaamaan VOC-ilmanpäästöjä, ottamaan röntgenkuvia kannettavalla laitteistolla sekä kuvaamaan FLIR-kylmälämpökameratekniikalla -20 asteesta aina +400 asteeseen kylmää ja kuumaa samanaikaisesti.

Hankalasti tavoitettavat tai esimerkiksi syvällä putkistoissa kuvattavat kohteet pääsemme kuvaamaan endoskoopilla, ja ylhäältä korkeuksista saamme Full HD -kuvia kopterilla, jonka toimintasäde on noin 1,5 kilometriä.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, millaisia palveluita tarjoamme ja mitä kauttamme saa.

Tuotantokehitys

Tuntuuko, että jokin asia yrityksessä jarruttaa tuotantoa? Eikö yrityksesi tuotanto saavuta riittävää tulosta jollakin osa-alueella? Selvitämme, mistä tämä johtuu.

Strategian selkeytys

Luomme tarvittavat ohjeistukset ja yhtenevät menetelmät, joilla saavutetaan tasalaatuisia tuloksia.

Puhuttelu

Asiakkaalle voi jäädä yrityksestäsi arveluttava tai epämiellyttävä kuva henkilöstön puhetavan vuoksi. Opastamme myyjiä ja esittelijöitä ottamaan asiakkaat haltuun.

Henkilöstöjärjestelyt

Tarvittaessa kauttamme saat myös työvoimaa kiireisiin hetkiin tai sijaistamaan ykkösnyrkkiä, joka tuntuu korvaamattomalta.

Ohjeistukset

Teemme vaikeistakin asioista helposti ymmärrettäviä. Jos kuulet toistuvasti, kuinka yrityksesi toimintaohjeita arvostellaan, on niissä todennäköisesti jotain sellaista, jota muut eivät ymmärrä.

Työsuojelu

Uskaltaisitko itse tehdä töitä yrityksesi tuotantotiloissa? Tuliko puolen vuoden sairasloma? Teemme riskiarvioita tuotantolaitoksiin ja korjaamme puitteet tarvittaessa.

Liikkeenjohdon konsultointi

Onko varmaa, että myös liikkeenjohto tietää, mitä tuotantolaitoksessa tapahtuu? Tapahtuuko tuotantolaitoksessa jotain, josta pitäisi tietää? Me selvitämme sen sinulle.

Reklamaatiot

Palaako rahaa reklamaatioiden hoitamiseen? Usein reklamaatiot koskevat aina samoja asioita. Olisiko jo aika tehdä tästä loppu?

Siivouspalvelut

Haluatko eroon tavarasta, joka makaa varastossa ja vie tilaa? Onko ongelmajätettä kertynyt nurkkiin? Jos yrityksesi tiloissa on sotkuista, etkä oikein kehtaisi edes esitellä tiloja vieraille, on aika kutsua meidät hätiin.

Muut palvelut

Meiltä saa paljon muutakin. Miten voimme palvella sinua? Onko sinulla ongelma, joka ei hävinnytkään yön aikana? Kerro siitä meille, me kuuntelemme.

Kiinnostuitko?

Tuntuuko, että teidän yrityksessä olisi tarvetta toimintatapojen uudistamiselle? Kehitetään yhdessä toimintanne seuraavalle tasolle.

Kysy lisää!